Monday, September 17, 2012

Jom tingkatkan followers sampai lebam

Assalamualaikum :)

time bosan cenggini rajin nak berjalanjalan sambil menghirup udara yang indahindah kat setiap belogggg dan menjoinkan diri dalam segmen menambohkann kengkaawannn. ahahh, dan terjumpa ini satu segmen Jom tingkatkan Followers Sampai Lebam dari cik manis kito sa michaisi  tapi nampak kee lebamm tuhh =P


Syarat syarat ?  

Uhuk jangan risau , mudah saja .

 Buat satu entry " Jom tingkatkan followers sampai lebam " -letak banner kat entry
 Letak jumlah followers korang * yang sekarang * - terpulang nak printscreen ke hape ke .
 Letak link entry yang korang buat kat dalam kotak komen di bawah ni .
 Last , follow blog wa *malu* - semua peserta akan difollow back .

p/s : soryy yeaa saya copy paste ajee dari owner segmen tuuu :D

....................................................................................................................................................................................................................................

kengkaaawwaaann hanya seramai 79orang jahhh,  *sedihhh takk sedihh takk tengok angka tuuuu* jelesss tengok orang lain beratus smpai beribuuuuuu geng tawww,  ituu sebab perlu lebihh rajin jejalan kat situ sana siniiii :'(


sila join sessiapa terbacaaa dan terklikkkk. bye.

thanx youuu :)) xoxo



63 comments:

  1. Done all :) . Senarai peserta telah dimasukkan . Jom bw .

    ReplyDelete
  2. Salam Ukhwah . Datang dari segmen yang sama . Done follow , jemputlah singgah & follow blog :D

    http://diarikuwaniesyazwani.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html

    ReplyDelete
  3. hye , dari segmen yg sama . done follow u . kalau sudi follow kita balik tautau :)

    http://ilylikealovesong.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    ReplyDelete
  4. hyeee. time ksih uolss. nanti saya pergi jejak OK. heeee :))

    ReplyDelete
  5. DONE FOLLOW !!!
    Dari segmen yang sama ..
    jemput lawat ke blog sy dan jangan lupa follow yer..TQ

    http://di-sini-bermula.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html?showComment=1347893588616#c7089638219190195780

    ReplyDelete
  6. Saya datang daripada Segmen : Jom Tingkatkan Followers Sampai Lebam.. Blogwalking merayau-rayau di sini..

    http://www.erazfadli.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  7. miss z datang sini :)
    http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  8. Singgah BW sini dari segmen yang sama...^^ semoga sihat selalu

    http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-

    ReplyDelete
  9. comelnya blog kamuu... dah jatuh cinta ni... saya follow sini... ;)

    jom follow juga ^__^

    http://www.lawacollections.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  10. hai awk! saya dari segmen yg sama. jemput singgah blog saya tau. done follow here :)
    http://princessloveglamorous.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    ReplyDelete
  11. Salam.. BW dari segmen yang sama..:) Jom view my new entry here.. http://www.aimisyahirah.com/2012/09/rindu-dengan-raksasa.html

    ReplyDelete
  12. done here. dri segmen yg same. =D
    hit me back dear.

    http://mizayumiko.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  13. Datang dari segmen yang sama. Dh follow awk. Jemput singgah sni http://angellovesoldier.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  14. Follow sini dari segmen yang sama.. (:
    http://belogfiqahcheeky.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    Jemput Jom join GA ini
    http://belogfiqahcheeky.blogspot.com/2012/09/mkm-first-free-giveaway.html

    ReplyDelete
  15. datang dari segmen yang sama :)

    http://ikapukpuk.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  16. saye follower yang ke 91
    follow back ye :DD
    http://azlyiejah.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    ReplyDelete
  17. Terbang melayang dari segmen & mendarat kat sini ┐('⌣'┐)

    http://zamani84.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tinkatkan-followers-sampai.html

    Ok, gtg! (┌'⌣')┌

    ReplyDelete
  18. http://blogzorroxx.blogspot.com/2012/09/segmen-jum-tingkatkan-followers-sampai.html

    ayuh follow saya balik..blog anda memang style! blog saya?jum usha

    ReplyDelete
  19. hai...sye dtg dri segmen yg same dan follow awk...nice to know u...^_^

    ReplyDelete
  20. hyee semuaaa. terima ksihh uolss. aii sudh terjah dan tgl jejakk. heeeee. selamat berbelogggg semuaa :D

    ReplyDelete
  21. salam singgah dari segmen sama. jum follow2! btw, nice blog tau:)

    http://sweettedy.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  22. follow dari

    http://bintuzainal14.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-follower-sampai-lebam.html

    jom follow balik :)

    ReplyDelete
  23. budak yang ke-100

    asyik asyik orang dok cakap "dari segmen yang sama". saya pula nak cakap. saya dari planet yang sama,tengah follow anda. follow sini adek manis :)

    http://mangatbermaindota.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html


    LIKE PAGE FB SAYA SEKALI :)

    ReplyDelete
  24. salam.. jalan2 n singgah sini dr segmen yg sama.. done follow awk..

    http://celotehcikcm.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    jom singgah blog sy..:')

    ReplyDelete
  25. follow :) http://imahotmail.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  26. sALAM ZIArah dri segmen y sama =)

    ReplyDelete
  27. dari segmen y sama

    http://boutiquediyana.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    ReplyDelete
  28. lebam lah mata saya nak blogwalking ke semua peserta segmen ini.. ^_^.

    http://lokmanramli.blogspot.com/

    ReplyDelete
  29. hyee .. peeka pon dary segmen yg sama :) done follow awak ^__^ follow me back yeaa .. hehee :P #105

    http://peekachumey.blogspot.com/

    ReplyDelete
  30. as-salam..
    datang blogwalking dan follow sini terus ye? :) salam kenalan. jom ke blog saya :)

    http://loves313.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html


    thanks
    raff

    ReplyDelete
  31. I'm done following you!
    follow me back ;)

    Blogwalking dari SEGMEN : Jom tingkatkan Followers Sampai Lebam

    http://mieprosalahh.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    ReplyDelete
  32. saya dah follow :)
    http://karipapkensar.blogspot.com

    ReplyDelete
  33. Salam,done follow u!!

    jemput singgah -->

    http://misskinuko.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    ReplyDelete
  34. salam perkenalan. dtg blog awak, dari segmen yg sama, jom tingkatkan followers sampai lebam. jom singgah blog saya juga meh =)

    ReplyDelete
  35. Singgah sambil follow sini`
    Dari segmen yang sama`
    Salam Perkenalan :)

    http://engkumuzahadin.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  36. Hai,
    Saya dari segmen sama,
    Saya followers awak yang ke-112
    Follow me back ya!
    -> http://www.mizzsninie.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    ReplyDelete
  37. hai ! datang follow sini :D
    http://naneunjuui.blogspot.com/2012/09/assalamualaikum-dan-salam-sejahtera.html

    ReplyDelete
  38. hai..datang dari segmen yang sama..sudah follow awak..:)

    http://eira-shamiera.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    ReplyDelete
  39. datang dari segmen yg sama :) jom bw..

    http://diari-kecilku-sofea.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  40. Salam perkenalan dari Hanna. Cantik blog awak. Btw, datang singgah dari segmen yang sama. Jom la jenguk2 dan follow Hanna =))


    http://bareessence.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  41. Hai ! saya dari segmen yang sama . Saya dah follow kamu . Follow saya balik yaa ? http://bilasigadismengomel.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  42. bw dan follow sini dari segemn sama..jom follow kathy lak
    http://coretanhatikathy.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    ReplyDelete
  43. Assalamualaikum, singgah sini..dari segmen yang sama..saya follow awak juga. Kemaslah blog nie..suka tengok. Keep in touch ye. :)


    http://flowerbucket92.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html

    ReplyDelete
  44. Done Follow !!!
    Dari segmen yang sama =)
    Feel free to visit me back. maybe bleh exchange link and blog anda akan diletakkan dalam bloglist bittersweet.

    http://sfadazzlinggirl.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html

    ReplyDelete
  45. sy pollow anda dr segmen merepekGILA. hit me back yaw

    ReplyDelete
  46. #123 .. done follow you .. singgah dari segmen yg sama :D http://st0ryab0utprincess.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  47. Dari segmen yang sama ^^ #124
    Jom singgah tempat Khai :D

    http://www.khaiangel.com/2012/09/jom-tingkatkan-follower-sampai-lebam-my.html

    ReplyDelete
  48. jemput singgah
    http://www.blogmutiarabiru.blogspot.com/2012/09/segment-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    ReplyDelete
  49. saya datang dari segmen yang sama,,,dah follow sini if u free follow me k...

    http://mselim3.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    ReplyDelete
  50. Datang dari segmen yang sama.. Harap follow balik n like page saya. thanks:)

    ReplyDelete
  51. Datang dari segmen yang sama.. Harap follow balik n like page saya. thanks:)

    http://nurfara-hani.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  52. Hye...naz dari segmen yg sama.. done follow sini.. jemput singgah ke blog naz ye ^_^ slm knl

    http://naz-only-you.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    ReplyDelete
  53. Hi.. datang dari segmen yang sama.. yuyu dah pernah follow sini.. come visit my site.. http://www.sayeshukepink.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    ReplyDelete
  54. Hey haii salam kenal, im anne
    saya datang dari segmen yang sama

    datang sini follow mollow blog kamu
    hope tak sombong sombong ya

    jom singgah ke blog saya pula

    http://annevyciousstory.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  55. singgah & follow..
    http://mcna-topupbisness.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  56. done follow awak.. jgn lupe follow blog saye pulak..dari segmen yg same! :)
    http://ciknunaspecky.blogspot.com/

    ReplyDelete
  57. sy dr segmen yg sma. salam perkenalan :)

    ReplyDelete
  58. Hai!!!

    Datang sini dari segmen yg sama. Follow sini juga. Salam perkenalan :)

    http://itmemawarputih.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers.html

    ReplyDelete
  59. dari segmen sama, jom ke blog sy

    http://dikbi.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    ReplyDelete
  60. Oh hye..
    ^^ done follow u ..
    vsit my blog ok..
    klu sudi follow la skli hehe

    ReplyDelete
  61. Segmen telah tamat :) . Macam mana ? Follower bertambah atau tak ?

    ReplyDelete