Friday, August 23, 2013

time out !!

Assalamualaikum :)

fuuhhh fuuuhhhhh, lap kiri kanan depan atas bawah ckitt dengan vakummm tangan. aishh. memang berhabuk betoll. lama ditinggalkan semejak di alam kerja niee. urmmm :P

saya susun sepuluh jari mohon ampun jika selama dalam dunia blogger nie, jika ade bahasa yang menyinggung hati ke apa, mohon ampun nehhhh, tiada niat hanya bergurau senda. hikhikkk. 

cepatnya masa berlalu, tup tap tup tap sudah nak akhir bulan ogos. aaaishh !! saya sendiri terasa seperti baru semalam berpuasa. ahah, nampak tak bertapa cepatnya waktu berjalan bagaikan angin bertiup, seperti tiada noktah. 

sedar tak sedar lagi empat bulan untuk kita habiskan sisa sisa impian harapan kita pada tahun ini jika berpeluang. tahun 2013 akan berlalu tak lama lagii. urmm

dengan hanya sekeping gambar, kita boleh tersenyum. ia bukan kita mengimbaskan kembali memory itu :)Tuhan, Terima kasih untuk kenangan ini. Kami masih dapat berkumpul dgn keluarga dan melihat senyuman mereka yang sentiasa memberi kebahagiaan buat kami semua. Berilah kebahagian pd kami sekeluarga agar dapat menempuh segala rintangan bersama. Aminnn :') 


Every day is a chance to turn it around. Make today that day 


No comments:

Post a Comment